Toroczkai László

Toroczkai László

Fényképek
Összes
img-1680791505786235898267.jpg
img-1680791505807746817357.jpg
img-1680791504171893639490.jpg
img-1680791504622604712843.jpg
img-1587730028595143322367.jpg
img-1587730027706865260843.jpg
img-1587730025151827631518.jpg
img-1587730025628127219155.jpg
img-1587730025888431039173.jpg
Toroczkai László
Üzenet
Töltsd le az alkalmazásunkat, hogy ne maradj le semmiről!
Google play link
Apple apps
huawei app gallery
Toroczkai László Toroczkai László 2022. Április 01. 16:00
Toroczkai.info

LEVÉL ORBÁN VIKTORHOZ

Orbán Viktornak, a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség és a KDNP miniszterelnök-jelöltjének Tovább...

Tisztelt Miniszterelnök úr!

Sokan reménykedtünk abban, hogy 2010 után jobb lesz, hiszen 2006 és 2010 között, jelentős részben az utcai tüntetéseknek köszönhetően megsemmisült minden idők egyik legsötétebb magyarellenes pártja, az SZDSZ, az MSZP és tulajdonképpen az egész balliberális oldal pedig padlóra került. Igaz, Önök 2006-ban még éppen velük együtt követelték a tüntetések vérbe fojtását, legalábbis a tévészékház ostromának másnapján, 2006. szeptember 19-én az Országgyűlés Honvédelmi és Rendészeti Bizottságának és Nemzetbiztonsági bizottságának összevont ülésén az Önök képviselője, Nyitray András azt rótta fel a Gyurcsány-rezsimnek, hogy miért nem használtak fegyvert és éles lőszert a tüntetőkkel szemben. Ráadásul még ezen a héten elkezdődött a Fidesz-közeli média részéről az a máig tartó rágalomhadjárat, amely szerint mi, akik a bőrünket vittük a vásárra a népünkért, hazánkért, és az utcán álltunk ki a posztkommunistákból vadkapitalistákká vedlett, magyarellenes akkori kormánypártok ellen, mi biztosan provokátorok, meg ügynökök, meg nem is tudom mik voltunk.

Mégis sokan reménykedtek abban, hogy 2010 után Önök majd elszámoltatják a Magyarországot kifosztó, csődbe és adósságrabszolgaságba taszító balliberális hatalmat, a Gyurcsány- és Bajnai-kormány haszonélvezőit. Bíztunk továbbá abban, hogy végre a balliberális „tanuljunk meg kicsik lenni” elv helyett megerősítik a magyar nemzet öntudatot, hiszen csak olyan ország lehet erős, amelynek lakói büszkék a saját hazájukra, nemzetükre. És persze abban is bíztunk, hogy húsz évnyi elhibázott gazdaságpolitika után végre nem a multikat, hanem a magyar vállalkozásokat, gazdákat, munkavállalókat fogják segíteni.

Nem csupán alkotmányozó többségük, de minden létező eszköz az Önök kezében volt, hogy végre rendet tegyenek Magyarországon. Nem lehet annál nagyobb felhatalmazást kapni, mint amit Önök kaptak 2010-ben a magyar néptől.

Azóta 12 esztendő telt el, és kiderült, hogy Önök csúnyán átverték a saját szavazóikat is.

Gyurcsány Ferenc és csapata helyett Budaházyékat küldték több mint száz évre börtönbe. Nem, nem a vörös bíróság és ügyészség tette, ahogy most az Önök médiája és néhány fideszes megmondóembere sugallja. Önök, a Fidesz küld egész életükben tisztességesen dolgozó többgyerekes családapákat és családanyákat évtizedekre fegyházba a legbrutálisabb bűnözők közé. Többet kaptak ezek a magyar hazafiak, mint az élsportolókat megkéselő, meggyilkoló enyingi cigány maffia tagjai. De 13 év után szabadult az Olaszliszkán a becsületesen dolgozó magyar tanárembert, Szögi Lajost a gyermekei szeme láttára halálra kínzó, agyonverő gyilkos is, ám Budaházy György csak 17 év múlva szabadulhat a fegyházból, hiszen még a feltételes szabadlábra helyezést is kizárta a bíróság. De az ügyésznek még ez sem volt elég. Most újra súlyosbításért fellebbezett, már 20 évet követel Budaházyra. Ebben az országban pedig mindenki tudja, hogy ki az ügyészség irányítója: Polt Péter főügyész, korábbi fideszes politikus.

Számtalan példán keresztül tudnám illusztrálni, hogyan avatkozik be egy eljárásba a Fidesz érdekeinek megfelelően az ügyészség, elég csak az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) hatalmas korrupciós ügyére gondolni, az úgynevezett Híd a munka világába programra: Milliárdok tűntek el, de az Országos Roma Önkormányzat akkori elnökét, Farkas Flórián fideszes képviselőt még csak ki sem kérdezték.

Azzal a felhatalmazással, amit a magyar néptől Önök kaptak, persze nem csak az ügyészséget tudják a kezükben tartani. 2011-ben az Országos Bírósági Hivatal élére Szájer József feleségét, Handó Tündét nevezték ki, akit azóta már alkotmánybíróvá is kineveztek.

De, ha van még valaki, aki számára ezután sem egyértelmű, hogy a Fidesz döntése, hogy 117 év fegyházat kapjanak a hazafiak, és Ön a kisujját sem fogja értük megmozdítani, hacsak mi ki nem kényszerítjük ezt, itt van még egy fontos bizonyíték: 2016-ban még a Jobbik alelnökeként tudtam kiharcolni, hogy Morvai Krisztinával és Hegedűs Lórántnéval együtt közkegyelmi törvényjavaslatot nyújtsunk be a parlament elé, amelyet azonban Önök, a fideszes többség leszavazott.

Miközben még Kádár János is 1956 után hét évvel általános közkegyelmet gyakorolt a forradalomban részt vevőknek, addig a 2006 óta eltelt több mint 15 év alatt a Fidesz nem tett ilyet.

Az Önök bűnét súlyosbítja, hogy eközben éppen az általunk feltárt, a korrupció és a bűnözés melegágyául szolgáló sukorói kaszinóberuházás kitervelőit, Gyurcsány Ferencet és Ronald Lauder, amerikai-izraeli oligarchát nem számoltatták el. A vizsgálat és a nyomozás még a balliberális Bajnai-kormány idején elkezdődött, Önöknek igazán nem sok dolga lett volna. Bár a korrupcóis bűncselekményt Gyurcsány Ferenc miniszterelnökként személyesen eljárva, kiemelt beruházássá minősítette, végül csak két parancs-végrehajtót ítéltek el: Tátrai Miklóst, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő vezérigazgatóját és helyettesét. Annak ellenére, hogy egy levél tanúsítja, hogy Gyurcsány személyesen utasította a korrupciós bűncselekményre Tátrai Miklóst.

Ronald Lauder, a Zsidó Világkongresszus elnökeként megköszönte Önnek mindezt, amikor 2021. március 22-én a fideszes kormánylapban, a Magyar Nemzetben megjelent cikkében a következőket írja: „méltányolom az Orbán Viktor miniszterelnök vezette kormány hatalmas támogatását, amelyet a zsidó közösségnek juttatott a Covid elleni küzdelemhez. Ugyanígy biztatónak találom a miniszterelnök közelmúltban tett látogatását Izraelben, illetve támogató kiállását a zsidó állam mellett nemzetközi fórumokon.”

Ugyanebben az írásában mellesleg a Mi Hazánkat is, és személy szerint engem is támad Ronald Lauder.

Gyurcsány Ferenc és a balliberális tömb hogyan fogja ezt a kimosdatást megköszönni Önnek és a Fidesznek? Esetleg úgy, hogy ő sem fogja Önöket elszámoltatni egy esetleges hatalomváltás esetén?

Mindez persze csak a jéghegy csúcsa.

Nagyon hosszú lenne ez a levél, ha felsorolnám, hogy elszámoltatás helyett hogyan mentette át a Fidesz a korábbi balliberális kormányok magyarellenes politikusait, oligarcháit, a rendszer működtetőit.

Említhetném például Szent-Iványi Istvánt, az SZDSZ egyik korábbi vezéralakját, aki 2010 és 2015 között szlovéniai nagykövet lehetett, ma pedig Márki-Zay Péter külpolitikai főtanácsadója. De ott van például Szollár Domokos, Bajnai Gordon kormányának szóvivője, aki 2010 után a MOL szóvivője lett, majd kommunikációs igazgatót csináltak belőle, másfél évvel ezelőtt pedig a még befolyásosabb pozíciót kapta meg: az állam legfontosabb vállalatcsoportjának kabinetfőnöke lett. Ez a pozíció még fontosabb, mint a vezérigazgató, hiszen minden információ az ő kezében összpontosul. Így már értjük, hogy magyarok helyett miért indiai és más nációkhoz tartozó olcsó külföldi munkásokkal építi a magyar állam tulajdonában lévő MOL a tiszaújvárosi beruházás során is a szupergyárát.

S, ha már itt tartunk. Azt is hiába vártuk, hogy 2010-től visszaépítik a kilencvenes évek rablóprivatizációja során felszámolt magyar nemzetgazdaságot. Amikor pedig a nemzeti tőkésosztály megteremtéséről beszéltek, Széchenyi grófokat ígértek, és Mészáros Lőrincek lettek belőle.

Ráadásul a színfalak mögött Mészáros Lőrincék vidáman üzleteltek az elmúlt 12 évben a balliberálisok mögött álló multicégekkel, globális nagyvállalatokkal. A balliberális, globalista Osztrák Szociáldemokrata Párt korábbi elnöke, Alfred Gusenbauer által vezetett Strabag például Mészáros Lőrincék konzorciumi partnere számtalan magyarországi közbeszerzés során.

Miniszterelnök úr!

Önök az elmúlt 12 évben nem a magyar nemzetgazdaságot építették, hanem folytatták ugyanazt a gazdaságpolitikát, amit a balliberálisok. A 2004 és 2010 között regnáló baloldali kormányok éves átlagban 18,6 milliárd forint támogatást adtak a dúsgazdag multiknak a magyarok adóforintjaiból, míg az Ön kormánya 2010-től közel háromszor ennyit, éves átlagban 52 milliárddal támogatták a multikat, de valójában ennél is sokkal több pénz megy innen számos csatornán a globális nagyvállalatokhoz.

A nemzeti öntudat megerősítéséért sem tettek szinte semmit, sőt amikor a korrupciót festik piros-fehér-zöldre, mint a dohányboltokat, akkor az kifejezetten kontraproduktív. Jobb lett volna, ha inkább a magyar történelem dicső napjairól forgattak volna filmeket, ahogy azt sok más országban teszik. Ehelyett kaptunk Saul fiát, és olyan magyartalan figurákra bízták volna a nándorfehérvári diadalról szóló film elkészítését, akiknek a fogatókönyve hemzsegett a történelemhamisítástól, szerintük héber tüzérek és cigány pattantyúsok védték a nándorfehérvári várat.

De mit is várhatunk, amikor Önök az összes állami filmes cég élére azt a Such Györgyöt nevezték ki, aki Gyurcsány Ferencék rádióelnöke volt. Tudja, abban az időben, amikor nemcsak a balliberális propaganda dübörgött a médiában, de 2006-os tüntetők csontjait törték össze a Magyar Rádió udvarán.

Miniszterelnök úr!

Sokáig nem értettem, hogy miért változott meg az álláspontjuk az általam már 2014-ben polgármesterként javasolt határkerítéssel kapcsolatban. Nagyon örültem és meg is köszöntem, amikor elkezdték építeni 2015 nyarán, bár a határőrség visszaállítására vonatkozó javaslatomat a mai napig nem fogadták meg, így aztán jelenleg sincs elég élőerő a kerítés őrzéséhez, a megfelelő jogszabályokról és azok alkalmazásáról nem is beszélve. Aztán nemrég megértettem, hogy a Finkelsteintől származó kampánystratégia része, hogy mindig kell egy ellenségkép és egy megoldás, így lehet választást nyerni. A migráció lett az ellenségkép, a megoldás pedig a kerítés. Az elmúlt két évben pedig a koronavírust választották új kampányfogásnak, új ellenségképnek, a megoldás pedig a végtelen mennyiségben beadható vakcina lett. Tele is plakátolták vele az egész országot. Továbbra is ez a stratégiájuk, mert nem tiltakoznak az ellen sem, hogy a WHO a jövőben átvegye az irányítást a nemzetállamok helyett járványok idején, sőt 2022-re és 2023-ra már bevásároltak újabb 9,5 millió adag Pfizer-vakcinából, ebből 1,5 milliót a gyermekeinknek akarnak beadni. Mindezt 72 milliárd forintért vették, megint a mi adónkból!

Miniszterelnök úr! Álljanak le! Ha a magyarok felhatalmaznak minket április 3-án, majd mi leállítjuk Önöket!

Itt ugyanis emberéletekről van szó. Ráadásul semmi sem indokolja, hogy a gyermekeinken kísérletezzenek. El a kezekkel a gyermekeinktől, nem csak a genderlobbistáktól, hanem a covid-oltásoktól is meg kell védeni a gyermekeinket! És ne tömjék tovább a mi adóforintjainkból a globális nagyvállalatok zsebét! Az egészségünk mellett ugyanis a tönkre tett gazdaságunkról, a hatalmas államadósságról, a soha nem látott költségvetési hiányról van szó. 2020 tavasza óta követeljük, hogy fizessenek a koronavírus haszonélvezői, akik felfoghatatlanul gazdagodnak, miközben milliók szegényednek el. És Önök nem rájuk terhelték a koronavírussal és most a háborúval okozott mesterséges gazdasági krízis költségeit, hanem a dolgozó magyar népre.

Önök ugyanis, ellentétben az itthon hallható propagandával, amikor Brüsszelben vannak, nem védik meg a magyar érdekeket. Ön a Versailles-i EU-csúcstalálkozón megszavazta, elfogadta ugyanis azt, hogy 2027-ig lekapcsolják az Európai Uniót, benne hazánkat is, az olcsóbb, könnyebben hozzáférhető orosz energiahordozókról, helyette az amerikaiak is el tudják végre adni a drága palagázukat, ami eddig nem kellett Európának. Ezzel Ön megszavazta és aláírta Magyarország és az Európai Unió halálos ítéletét. Megszabadítanak minket az oroszországi energiafüggőségtől, helyette az amerikai globális nagyvállalatok, hitelminősítők, bankok rabszolgáivá tesznek minket, és ahogy Ön is fogalmazott, először lelassítják az európai gazdaságot, aztán pedig leállítják. És természetesen minden ígéretük ellenére, a NATO fegyvereket is szállíthat Ukrajnába a pápai repülőtérről, kizárólag magyar felségjelzésű repülőgépekkel, ezt is nekünk, a Mi Hazánk honvédelmi kabinetjének kellett leleplezni, miután a holland védelmi minisztérium fotókat tett közzé a Twitter oldalán a nyugati fegyvereket szállító magyar felségjelzésű gépekről.

Miniszterelnök úr!

Elég a mellébeszélésből. Mi tényleg szabad, független, semleges Magyarországot akarunk. Olyan hazát, ahol végre a magyar vállalkozásokat, gazdákat, munkavállalókat támogatjuk a globális nagyvállalatok helyett. Megvalósítjuk a Virradat Programot, amely állami beavatkozással építi fel a magyar nemzetgazdaságot, ahol elszámoltatjuk az összes politikusbűnözőt, legyen az fideszes vagy balliberális, ahol visszaadjuk a földet azoknak a magyaroknak, akik vállalják, hogy egy szebb és egészségesebb élet reményében megművelik.

Az Önök ideje lejárt, hiszen már az ellenzéki kerekasztalnál is Önök és a posztkommunistákból lett mai balliberálisok vezetői ültek. Ahogy azóta is politikai váltógazdaságot működtetnek, eddig a hatalom csak az Önök, az antalli politikát folytató Fidesz és a posztkommunista örökségből kisarjadó balliberálisok kormányozhattak. Nemcsak a rendszerváltozást rontották el, de az elmúlt több mint 30 évet is.

Eljött az ideje az igazi rendszerváltozásnak. Az alkotmányos rend helyreállításával fogjuk kezdeni. Az új Országgyűlésnek alkotmányozó nemzetgyűlést kell életre hívnia, a magyar társadalom bevonásával, a történelmi jogfolytonosság alapjaira építkezve.

Eljött az ideje annak, hogy a magyar nemzet valóban felemelkedjen.

 

Kelt, a világ legszebb parlamentjében, a magyar Országházban, 2022. március 30-án

Tisztelettel:

Toroczkai László

a Mi Hazánk Mozgalom miniszterelnök-jelöltje

56 56 kedvelés - 1 hozzászólás